Music Blog Romania

Necunoscute despre mine

16.Jan

Un pic neobisnuit, insa postul asta e in Romana … pentru ca asa mi-a fost pasata leapsa de la Vali. Asa deci, ar trebui sa spun vreo cateva lucruri care nu se stiu despre mine – Vali stie destul de multe, cred ca prea multe, asa ca o sa fie putin greu, dar sa vedem…

1. Imi place sa gatesc – desi nu fac asta des, pentru ca nu imi place sa gatesc doar pentru mine si pentru ca stau si cam putin pe acasa. In plus, nici nu cred ca ma pricep foarte bine, insa important e ca imi place. Poate gasesc si un instructor in acest sens :).

2. Ascult si imi place foarte mult rock-ul, metal in speta – imi place foarte mult Sepultura, Slayer, Soulfly, Pantera, Machine Head si multi altii de acest gen. In aceiasi directie, prin liceu / facultate am avut si parul lung, desi probabil ca acum nu par genul.
3. Acum ceva ani detestam sa ma imbrac in costum, insa acum mi se pare foarte comod, este foarte usor sa te hotarasti cu ce te imbraci in fiecare zi :))

4. Primul job a fost cel de muncitor necalificat in constructii – cu toate astea nu am invatat sa fac prea multe prin casa, prefer sa apelez la cei care se pricep intr-adevar.

5. Nu imi plac oamenii care fac lucrurile incet, care mint, care promit ceva si nu fac. Sunt destul de critic si putin tolerant in privinta asta, putin arogant.

6. Desi am facut recrutari si interviuri cativa ani buni, nu ma pricep sa dau interviuri. Deloc. Las o prima impresie destul de slaba, cred. Asta din cauza ca, dintr-un motiv greu explicabil, nu imi dau silinta la interviuri.

7. Nu sunt superstitios, nu cred in horoscop, destin si multe altele de acest gen. Cred ca asta nu e ceva chiar deosebit, after all….

Cam asta a fost. Greu de spus mai multe. Cat despre leapsa, luati de aici: Christina, Andrei si Mihai.

4 comments so far

Uau. Cratita, rock, munci necalificate pe santier, intoleranta si aroganta. De aia te iubesc femeile, Mihai!

eh, nu sunt chiar asa intolerant. De fapt, cred ca sunt mai tolerant decat ar trebui, insa altii pot percepe altfel lucrurile :)

puiul iti iese bine :p

iata ca am si admiratori :). Mersi, Ch!Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(required)

(required but not displayed)